Cases

Cases

Velkommen til vores inspirerende cases! Her kan du udforske et udvalg af vores mest mindeværdige projekter, hvor vi har skabt unikke gardinløsninger, der har forvandlet rum og tilføjet både funktionalitet og æstetik. Fra elegante soveværelser til stilfulde stuer og hyggelige hjemmekontorer – vores cases viser, hvordan vores gardiner kan tilpasse sig enhver indretning og imødekomme ethvert behov. Lad dig inspirere af vores kreative tilgange og opdag, hvordan vores skræddersyede gardiner kan forvandle dit hjem til et rum, du vil elske at være i.

Book en gardinbus og indretningsspecialist

Ønsker du nye gardiner i dit hjem er der mange ting at forholde sig til, når du skal træffe dit valg. Det kan bl.a. være svært at få overblik over de mange forskellige gardinløsninger, der findes på markedet, og vurdere, hvilke der imødekommer dit behov bedst muligt. Det er her, Vivestis gardinbus kommer ind i billedet. 

Ved at booke en gardinbus fra Vivesti er du sikret professionel hjælp til både opmåling og opsætning af gardiner i dit hjem. Og vores dygtige og erfarne indretningsspecialister kan desuden hjælpe med inspiration og rådgivning omkring valg af gardintype, design, materialer og funktionalitet. På den måde træffer du nemmere det bedste valg i forhold til dine ønsker og behov.

Book her