Book en gardinbus og indretningsspecialist - helt gratis

Gratis og uforpligtende · Skræddersyede gardiner · Gratis besøg · Sparring og rådgivning

Få hjælp fra en af Vivestis dygtige indretningsspecialister

Med et besøg af vores gardinbus og hjælp fra en af Vivestis dygtige indretningsspecialister er du sikker på at få den perfekte gardinløsning, der skræddersyes til dit hjem og dine behov. Det er nemt og enkelt at booke en gardinbus.

1. Udfyld formularen med dine kontaktoplysninger
2. Vælg en tilgængelig dato i kalenderen
3. Skriv en besked med dine ønsker – og send beskeden
4. Vi kontakter dig hurtigst muligt ift. besøg af gardinbussen

Gardiner
Gardiner

Sådan kan vores gardinbus hjælpe dig

Ønsker du nye gardiner i dit hjem er der mange ting at forholde sig til, når du skal træffe dit valg. Det kan bl.a. være svært at få overblik over de mange forskellige gardinløsninger, der findes på markedet, og vurdere, hvilke der imødekommer dit behov bedst muligt. Det er her, Vivestis gardinbus kommer ind i billedet.

Ved at booke en gardinbus fra Vivesti er du sikret professionel hjælp til både opmåling og opsætning af gardiner i dit hjem. Og vores dygtige og erfarne indretningsspecialister kan desuden hjælpe med inspiration og rådgivning omkring valg af gardintype, design, materialer og funktionalitet. På den måde træffer du nemmere det bedste valg i forhold til dine ønsker og behov.

Hvad er en gardinbus?

En gardinbus er en mulighed for boligejere og andre kunder til at få besøg af en specialist i gardinløsninger. 

Med en gardinbus får du mulighed for at få besøg af en indretningsspecialist, som kan vise dig forskellige gardintyper og stofprøver i dit eget hjem, så du bedre kan forestille dig de mulige løsninger. Du vil også kunne få rådgivning om dine muligheder samt få lavet en opmåling af dine gardiner – og modtage dig et uforpligtende tilbud. Der er altså flere fordele ved at booke en gardinbus.

Book gardinbus online

Det er nemt og enkelt at booke en gardinbus fra Vivesti. Det kan du nemlig gøre online via vores hjemmeside, hvor du blot skal indtaste få informationer om dig selv og dine ønsker. Herefter vil vi kontakte dig og aftale nærmere om dit besøg af vores gardinbus.

Ved at booke en gardinbus kan du få professionel hjælp til valg af dine nye gardiner. Og det er ofte en god idé, da der er mange ting at tænke over i forbindelse med valget af nye gardiner til dit hjem. Du har mulighed for at booke en gardinbus online, men kan selvfølgelig også kontakte os via telefon.

Gardinbus København & Sjælland

Har du brug for en gardinbus i København, er Vivesti et godt valg. Det samme gælder, hvis du ønsker et besøg af en gardinbus på Sjælland uden for hovedstadsområdet. Vi holder nemlig til i hovedstaden og vil derfor kunne hjælpe dig inden for kort tid.

Ønsker du besøg af en gardinbus i København, er det nemt at booke gardinbussen online her på hjemmesiden. Du skal blot udfylde vores kontaktformular med nogle få informationer og ønsker til dine nye gardiner. Herefter vender vi hurtigst muligt tilbage og aftaler nærmere om et tidspunkt for dit besøg af vores gardinbus i København. Og ønsker du besøg af vores gardinbus på Sjælland uden for København, sker det også ved at booke gardinbussen via vores hjemmeside.

Book gardinbus – Priser og muligheder

Hvad koster det at booke en gardinbus? Hos Vivesti er det helt gratis at bestille en gardinbus og få besøg af en indretningsspecialist. Det er en service, vi giver til vores kunder, da det ikke skal være en gardinbus’ pris, der skal være afgørende for, om man får den ønskede vejledning og hjælp til køb af nye gardiner. At booke gardinbus hos Vivesti er gratis, uanset om du ønsker besøg af en gardinbus i København eller andre steder i landet, og om du bestiller gardinbussen online eller telefonisk.